ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον τελικό με περίπατο στο Μεξικό - Αντίπαλός του ο Ντε Μινόρ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον τελικό με περίπατο στο Μεξικό - Αντίπαλός του ο Ντε Μινόρ
Twitter

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά «Los Cabos» του Μεξικού πήρε πανηγυρικά ο Έλληνας πρωταθλητής επικρατώντας 2-0 σετ (6-3, 6-2) του Μπόρνα Τσόριτς στον ημιτελικό.

Ο 24χρονος αθλητής προερχόταν από τη νίκη 2-1 σετ με ανατροπή στον προημιτελικό απέναντι στον Τζάρι και φαίνεται πως η συγκεκριμένη… εμπειρία δεν του άρεσε καθόλου, μια και εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος στον ημιτελικό και πήρε εύκολα την πρόκριση.

Στο πρώτο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής κράτησε το σερβίς του μέχρι το πέμπτο game, στην συνέχεια έκανε break, προηγήθηκε 4-2 και έφτασε άνετα στο 1-0, έπειτα από 38 λεπτά αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε ακόμα πιο αποφασισμένος στο δεύτερο σετ, καθώς ξεκίνησε με break και προηγήθηκε 3-1 του Κροάτη τενίστα. Μάλιστα, στη συνέχεια έκανε και δεύτερο break μέσα στο σετ και έφτασε στη νίκη με χαρακτηριστική άνεση, έπειτα από 35 λεπτά.

Έτσι, ο Έλληνας αθλητής «έκλεισε» θέση στον τελικό της Κυριακής (06/08) όπου θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ από την Αυστραλία, ο οποίος στον άλλο ημιτελικό επικράτησε 2-1 σετ (6-2, 6-7(5), 6-1) του Γερμανού Ντομινίκ Κέπφερ.

Σχετικές ειδήσεις