ΣΠΟΡ

Πόλο: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική Εφήβων

Πόλο: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική Εφήβων

Σαρώνει το Ελληνικό πόλο με την Εθνική Εφήβων να φτάνει στον τελικό του Ευρωπαϊκού που διεξάγεται στη Μανίσα της Τουρκίας – Νίκη στα πέναλτι επί της Ισπανίας.

Η Εθνική ανδρών στον τελικό του Παγκόσμιου και τώρα η Εθνική εφήβων στον τελικό του Ευρωπαϊκού. Το πόλο συνεχίζει να δοξάζει την Ελλάδα, με τους νεαρούς να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το χρυσό στη Μανίσα της Τουρκίας. Όλα αυτά μετά την πρόκρισή τους επί της Ισπανίας στη διαδικασία των πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια έληξε 9-9 και στα πέναλτι η Εθνική μας ήταν πιο ψύχραιμη κι επικράτησε 5-4.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (14/8), με την Εθνική Κ17 να έχει την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Ελλάδα προηγήθηκε 8-5 στο ματς, με τους Ισπανούς να ανατρέπουν τα δεδομένα περνώντας μπροστά 9-8. Ο Λυκούδης ισοφάρισε το ματς και οδηγήθηκε η πρόκριση στα πέναλτι. Η Εθνική μας δεν αστόχησε σε κανένα, ενώ οι Ισπανοί έχασαν το τρίτο τους με τον Γκομίλα.

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 14-13 (κ.α. 9-9, πέν. 5-4)

Οκτάλεπτα: 5-4, 0-1, 2-0, 2-4, πέν. 5-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Κρατημένος, Λυκούδης 5, Κόκκινος 2, Καρατζάς 1, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 1, Ζερβουδάκης 1, Χωματάς, Μητράκης 1, Σιαμάς 2, Μπέλεσης, Μαραγκουδάκης, Μαυριόπουλος.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντίαζ, Γκομίλα 2, Νούνιεζ 3, Περόνε 3, Φέλιου, Σαμπαντέλ 1, Λέμα 1, Φερνάντεζ, Λιαουράδο, Γκαρσία 1, Γρανάδος 2, Ροντρίγκεζ, Ακούνια.