ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εύκολη πρεμιέρα στη Σαγκάη - Άνετη νίκη επί του Χατζικάτα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εύκολη πρεμιέρα στη Σαγκάη - Άνετη νίκη επί του Χατζικάτα
EPA/ANDRES MARTINEZ CASARES, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Masters στην Σαγκάη ο Έλληνας πρωταθλητής, επικρατώντας 2-0 σετ του Ρίνκι Χατζικάτα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι του, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αυστραλό τενίστα, με ρίζες από την Κίνα, με αποτέλεσμα ο 25χρονος αθλητής να «κλείσει» θέση στην επόμενη φάση, ήτοι στον 3ο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα του Ουμπέρ με τον Βαν ντε Ζάντσουλπ.

Μία ώρα και 23 λεπτά χρειάστηκε ο Έλληνας πρωταθλητής για να κάμψει την αντίσταση του ΡίνκιΧατζικάτα. Οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους στα πρώτα games, αλλά στο 3ο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στο break, αλλά ο Αυστραλός απάντησε στο 8ο για το 4-4. Όμως, ο «Tsitsifast» απάντησε άμεσα με break στο break και αφού έσβησε το break point του 22χρονου, πήρε το πρώτο σετ 6-4.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο «μονομάχοι» κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους, μέχρι το 5ο game, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το break και στην συνέχεια πάτησε… γκάζι, μια και εκμεταλλεύτηκε τα εύκολα λάθη του Αυστραλού, που έδειξε σημάδια κόπωσης και χωρίς «καθαρό» μυαλό.

Έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά στη Σαγκάη, στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από τη «μάχη» του Ουμπέρ απέναντι στον Βαν ντε Ζάντσουλπ.

Σχετικές ειδήσεις