ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο διπλό από τα ημιτελικά στη Σαγκάη

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο διπλό από τα ημιτελικά στη Σαγκάη
EPA/ANDRES MARTINEZ CASARES, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός συνέχειας στο «διπλό» του Masters στη Σαγκάη έμεινε ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με τον Ρόμπιν Χάασε.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε, μαζί με τον παρτενέρ του από τους Μαρσέλ Γκρανογέρς και Οράσιο Σεμπάγιος 2-0 σετ (7-6(2), 6-3), οι οποίοι πέρασαν στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσουν τους Χιτζικάτα και Νόρι για μία θέση στον τελικό του τουρνουά.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κρατούν το σερβίς τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο tie break, όπου οι Γκρανογέρς και Σεμπάγιος πήραν δύο μίνι μπρέικ στο σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά.

Στο δεύτερο σετ, ο Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς του, οι αντίπαλοί τους πήραν προβάδισμα 2-0 και το διατήρησαν μέχρι το 5-3, όταν και σφράγισαν την πρόκρισή τους με τον Σεμπάγιος στο σερβίς.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Αμβέρσας, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει τη θέση του στο Race για τα τελικά του ATP Finals. Μέχρι στιγμής είναι στο Νο6 και πρέπει να είναι προσεκτικός στους αγώνες που θα δώσει για να μην μείνει εκτός.

Σχετικές ειδήσεις