ΣΠΟΡ

Πόλο: Νεαρή προπονήτρια ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε σχολείο της Αυστραλίας

Πόλο: Νεαρή προπονήτρια ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε σχολείο της Αυστραλίας
Facebook @Lilie James

Η 21χρονη προπονήτρια πόλο, Λίλι Τζέιμς βρέθηκε νεκρή σε σχολείο του Σίδνεϊ, με την αστυνομία να εικάζει πως δολοφονήθηκε από έναν πρώην συνεργάτη και σύντροφό της, ο οποίος επίσης ανασύρθηκε νεκρός από παραλία κοντά στο σημείο.

Η 21χρονη προπονήτρια πόλο Λίλι Τζέιμς, χτυπήθηκε μέχρι θανάτου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο φερόμενος ως δολοφόνος είναι ο Πολ Τέισεν, ένας 24χρονος ολλανδικής καταγωγής, ο οποίος ήταν προπονητής στο ίδιο σχολείο όπου εργαζόταν η 21χρονη και ο οποίος είναι επίσης νεκρός!

Τα ΜΜΕ της Αυστραλίας αναφέρουν ότι το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στις εγκαταστάσεις του δημόσιου σχολείου.

Τα αίτια του θανάτου της θα εξακριβωθούν μετά από νεκροψία-νεκροτομή, αν και η αστυνομία ήδη εικάζει πως πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον Τέισεν και την νεαρή κοπέλα να κατευθύνονται προς τις τουαλέτες, με τον φερόμενο ως δολοφόνο να βγαίνει μία ώρα μετά μόνος του.

Ο 24χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε ερωτική σχέση με την Τζέιμς, κάλεσε την αστυνομία αργότερα για να ενημερώσει για το πτώμα της άτυχης κοπέλας, ωστόσο μετά εξαφανίστηκε.

Έπειτα από έρευνες ο προπονητής βρέθηκε επίσης νεκρός στην παραλία Diamond Bay.