ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απόφαση για το ντέρμπι στο Ρέντη που διεκόπη λόγω επεισοδίων

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απόφαση για το ντέρμπι στο Ρέντη που διεκόπη λόγω επεισοδίων

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την απόφαση κατοχύρωσης του ντέρμπι της League Cup που διεκόπη λόγω των σοβαρών επεισοδίων στους «πράσινους» έλαβε το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μηδενισμό στον εν λόγω αγώνα, την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και ποινή αποκλεισμού έδρας για τρεις αγωνιστικές.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ...

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 10, 13, 14, 17, παρ. 1, 39, 49 και 50 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π., σε συνδυασμό με τα άρθρα 9.2 της προκήρυξης Volley League 2023-24, 1, 5 Πειθαρχικού Δικαίου ΕΟΠΕ, 11 παρ. 5 και 6 της Ειδικής προκήρυξης League Cup 2023-24 και ύστερα από τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.» στις 15 Δεκεμβρίου 2023 και τα όσα αναφέρονται στα σχετικά έγγραφα του αγώνα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου 2023...

επιβάλλει:

Στο Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. την ποινή του μηδενισμού της ομάδας και κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 επί της αντίπαλης ομάδας, την στέρηση του δικαιώματος της ομάδας να αγωνίζεται με την παρουσία φιλάθλων για 3 αγωνιστικές ημέρες και συνολικό χρηματικό πρόστιμο 20.000 Ευρώ.

Μαρούσι 19 Δεκεμβρίου 2023
Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ».