ΣΠΟΡ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Θρίαμβος της Ελλάδας επί της Γεωργίας και... αναμονή για την πρόκριση

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Θρίαμβος της Ελλάδας επί της Γεωργίας και... αναμονή για την πρόκριση

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της, πήρε τη νίκη με 18-9 κόντρα στη Γεωργία και περιμένει το Ιταλία - Ουγγαρία για να μάθει εάν προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά ή εάν θα χρειαστεί τη διαδικασία των μπαράζ.

Με εύκολη νίκη 18-9 επί της Γεωργίας, ολοκλήρωσε η Εθνική πόλο των ανδρών τις υποχρεώσεις της στην Α' φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Ελλάδα θα περιμένει πλέον το ματς που ακολουθεί στο Ζάγκρεμπ, μεταξύ της Ουγγαρίας και της Ιταλίας, για να μάθει αν θα πάρει τη δεύτερη θέση του Β' ομίλου (με νίκη των Ιταλών), που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά της Παρασκευής (12/1) ή αν θα μείνει τρίτη (με νίκη των Ούγγρων), οπότε θα υποχρεωθεί να δώσει την Πέμπτη (11/1) νοκ-άουτ αγώνα, πιθανότατα με αντίπαλο την Ολλανδία, για να περάσει στην οκτάδα.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 3-6, 3-3, 1-4

ΓΕΩΡΓΙΑ (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Ραζμάτζε, Αχβλεντιάνι, Νταντβάνι, Σουσιασβίλι 1, Μπιτάτζε, Γέλατσα 6, Τκεσελασβίλι, Τζιχτσιαρένκα 1, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίτζε, Βάσιτς, Πιέσιβατς 1, Καπανάτζε

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 3, Γκίλλας 1, Κάκαρης 3, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος