ΣΠΟΡ

Super Bowl: O Κέλσι άφησε την Τέιλορ Σουίφτ και αγκάλιασε τον Γιώργο Καρλαύτη (vid)

Super Bowl: O Κέλσι άφησε την Τέιλορ Σουίφτ και αγκάλιασε τον Γιώργο Καρλαύτη (vid)
AP Photos

Super Bowl: Ο Τράβις Κέλσι πανηγύρισε μαζί με τον Έλληνα άσο των Chiefs, Γιώργο Καρλαύτη μετά τα φιλιά του με την Τέιλορ Σουίφτ, για την κατάκτηση του τίτλου.

Το Super Bowl και η κατάκτηση του 2ου σερί πρωταθλήματος των Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη απασχόλησε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως και η... Τέιλορ Σουίφτ, η οποία βρέθηκε στον τελικό του Λας Βέγκας για χάρη του αγαπημένου της, Τράβις Κέλσι, έχοντας δώσει συναυλία στην Ιαπωνία λιγότερο από 24 ώρες νωρίτερα.

Ο Tight End των πρωταθλητών και η πασίγνωστη καλλιτέχνης αποτελούν το ζευγάρι της χρονιάς στις ΗΠΑ και όταν ο Κέλσι πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όλοι περίμεναν να δουν τι θα ακολουθήσει.

Οι κάμερες ήταν στραμμένες τόσο πάνω σε αυτόν όσο και στην Τέιλορ Σουίφτ, καταγράφοντας κάθε στιγμή.

Ο Κέλσι λοιπόν ανέβηκε στην σκηνή, τραγούδησε το "Viva Las Vegas", τόνισε ότι θέλει και τρίτο σερί πρωτάθλημα, μετά τραγούδησε πάλι το "You have to fight, for your right to party" και στο τέλος κατέβηκε να βρει την αγαπημένη του για να την φιλήσει, με όλες τις κάμερες να εστιάζουν πάνω τους.

Για κάποια στιγμή, ο Τράβις Κέλσι, άφησε για λίγο την αγαπημένη του Τέιλορ Σουίφτ και πήγε να πανηγυρίσει με την ομάδα του. Ένας από τους πρώτους ήταν ο Έλληνας, Γιώργος Καρλαύτης, με τον οποίο αγκαλιάστηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: