ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Αυλαία με Πεσιρίδου και Καραλή

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Αυλαία με Πεσιρίδου και Καραλή
Eurokinissi

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Με τη συμμετοχή των Ελισάβετ Πεσιρίδου και Εμμανουήλ Καραλή ολοκληρώνεται η παρουσία της εθνικής ομάδας στη διοργάνωση της Γλασκώβης.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία θα μπουν στην «Emirates Arena» που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, οι δύο τελευταίοι εκπρόσωποι της εθνικής ομάδας. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Η Ελληνίδα αθλήτρια παίρνει μέρος στην 3η προκριματική σειρά στην πρώτη διαδρομή και θα τρέξει στις 12:39. Η καλύτερη φετινή της επίδοση είναι 8.24, την οποία έχουν ξεπεράσει έξι αθλήτριες που βρίσκονται στην ίδια σειρά.

Ουσιαστικά, η Ελισάβετ Πεσιρίδου χρειάζεται να τερματίσει σε μία εκ των τριών πρώτων θέσεων της σειράς της ή να πετύχει έναν από τους έξι καλύτερους χρόνους, απ’ αυτούς που δεν θα πάρουν την πρόκριση.

Από την πλευρά του, ο Εμμανουήλ Καραλής θα πάρει μέρος στον τελικό του επί κοντώ που έχει οριστεί για τις 21:00. Το «παρών» στον αγώνα θα δώσει και ο Μόντο Ντουπλάντις, ενώ ο Έλληνας άσος έχει καλύτερη φετινή επίδοση 5.72, τη δέκατη καλύτερη απ’ αυτούς που μετέχουν στον τελικό.

Σχετικές ειδήσεις