ΣΠΟΡ

Roland Garros 2024: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη για τη διάκριση στο χωμάτινο Grand Slam!

Στέφανος Τσιτσιπάς
Intime News

Roland Garros 2024: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη προετοιμάζονται για το δεύτερο Grand Slam της σεζόν – Που θα δείτε τους αγώνες.

Το μεγάλο χωμάτινο «ραντεβού» στο τένις πλησιάζει! Την ερχόμενη Κυριακή (26/5) ξεκινάει η 128η έκδοση του Roland Garros.

Οι κορυφαίοι τενίστες και τενίστριες του πλανήτη θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να δίνουν φυσικά το «παρών». Τα κανάλια Eurosport θα μεταφέρουν όλη τη δράση του Roland Garros, από την έναρξη του (26 Μαΐου) μέχρι και τον μεγάλο τελικό στους άντρες την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Με περισσότερες από 20 ώρες ζωντανών μεταδόσεων καθημερινά και με τη συνοδεία της καθιερωμένης ζωντανής εκπομπής-ανασκόπησης κάθε ημέρας στο τέλος του αγωνιστικού προγράμματος, τα κανάλια Eurosport 1 & Eurosport 2, θα καλύψουν όλους τους σπουδαίους αγώνες του γαλλικού Grand Slam, παρουσιάζοντας παράλληλα αναλύσεις των αγώνων, συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, The Cube. Τα κανάλια Eurosport μεταδίδονται μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova.

Σχετικές ειδήσεις