Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Η κομψότερη αθλήτρια του στίβου

Newsbomb

Τι κι αν δεν κατάφερε να κάνει μεγάλη καριέρα στο ταρτάν;

Η Μάγκι Βέσεϊ ξεπέρασε την μετριότητα των επιδόσεων της στους αγώνες στίβου τα τελευταία χρόνια και τράβηξε επάνω της τα φωτογραφικά φλας, τις τηλεοπτικές κάμερες και κέντρισε το παγκόσμιο ενδιαφέρον μέσω της αγωνιστικής της ... ενδυμασίας .

Μπορεί να διατέλεσε μία ελπιδοφόρα αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων στα τέλη της περασμένης δεκαετίας και να ήταν υποψήφια να μπει στην ολυμπιακή ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών για τους Αγώνες στο Λονδίνο το 2012 αλλά ότι δεν μπόρεσε με την καθαρά αγωνιστική της εικόνα να πετύχει το κατόρθωσε με τις στιλιστικές της επιλογές στην αρχή της δεκαετίας.

Η 33χρονη σήμερα αθλήτρια έχοντας αποτύχει να κλείσει μια συμφωνία με γνωστή φίρμα αθλητικών ειδών για τις στολές της, στράφηκε το 2011 σε έναν Αμερικανό σχεδιαστή, τον Μέρλιν Καστέλ. Από τότε οι εμφανίσεις της στους αγώνες προκάλεσαν αίσθηση καθώς εμφανιζόταν με στολές που καμία σχέση δεν έχουν με εκείνες των άλλων αθλητριών.

Πάντως η ίδια τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι με αυτόν τον τρόπο θέλησε να επιστήσει την προσοχή του κοινού στον κλασικό αθλητισμό και να καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον ανθρώπων που κατά βάση δεν ενδιαφέρονται για το στίβο.

Και είναι σίγουρο ότι ο ... αγώνας της ήταν κατά βάση δικαιωμένος αν όχι απόλυτα νικηφόρος ενώ και για την ίδια άνοιξε ένα νέο δρόμο καθώς πλέον στράφηκε σ' άλλο δρόμο. Αυτό της επιχειρηματικότητας στο χώρο της ένδυσης και δη της αθλητικής.

Διαβάστε όλες τις αθλητικές εξελίξεις στο onsports.gr