ΣΠΟΡ

Ωραίες ασφαλώς , μάντισσες όμως όχι

Ωραίες ασφαλώς , μάντισσες όμως όχι

Τις αδυναμίες τους ως ...μάντισσες έδειξαν οι πέντε πανέμορφες Τουρκάλες που πήραν μέρος στην «κλήση» δημοφιλούς ενημερωτικής ιστοσελίδας της γειτονικής μας χώρας για τις προβλέψεις τους ενόψει του χθεσινού μεγάλου ντέρμπι του ποδοσφαιρικού της πρωταθλήματος

Η Μπεσίκτας υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Φενερμπαχτσέ στο ένα από τα κλασικά ντέρμπι της Πόλης και γνωστά ονόματα όχι μόνον των σπορ αλλά και τόσο του θεάματος όσο και του καλλιτεχνικού κόσμου έλαβαν μέρος σ' αυτή την «αναμέτρηση» που ανέδειξε ... νικητές δύο εκπροσώπους του τουρκικού αθλητισμού, αμφότερους άνδρες.

Όσο για το πανέμορφο κουϊντέτο των εκπροσώπων του ασθενούς φύλου, και μάλιστα από τις ομορφότερες του ... είδους, που συμμετείχαν δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν με επιτυχία στην «πρόκληση».

Η μοναδική που το πάλεψε λίγο ήταν η τηλεπαρουσιάστρια Οζλέμ Γιλντίλ η οποία είχε «δει» νίκη της Φενέρ αλλά με 2-1.

Από εκεί και πέρα οι έτερες όμορφες και για τις ανάγκες του εν λόγω θέματος ... «μάντισσες» Τουρκάλες δεν τα κατάφεραν αφού όλες πίστεψαν ότι εύκολα η δύσκολα η Μπεσίκτας θα ήταν η νικήτρια.

Για την ιστορία η «διαχρονική» ηθοποιός Χούλιαρ Αβσάρ είπε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Η πρώην αθλήτρια του γουiντσερφ και νυν τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Τσαλγκά Κουλμπάτ βρήκε το σκορ αλλά όχι και τον νικητή.

Η τραγουδίστρια Ντεμέτ Ακαλίν ... φάλτσαρε και στα δύο (2-1 νίκη της Μπεσίκτας).

Ενώ τέλος η επίσης τηλεπαρουσιάστρια Ετσέ Ερκέν ήταν η αστοχότερη όλων με το 3-1 υπέρ της εκ των αντιπάλων του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις