Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Τζίμι Γουάιτ: Ναρκωτικά, τζόγος και μπιλιάρδο (Vids+Pics)

Newsbomb

Σοκάρει με τις αποκαλύψεις του για τις αμαρτίες ζωής και καριέρας του ο Τζιμ Γουάιτ τόσο μέσα από την πολύκροτη αυτοβιογραφία του Second Wind που εκδόθηκε πρόσφατα όσο και την αποκλειστική συνέντευξη του δημοσιεύσει η εφημερίδα Dailymail.

Ο 52χρονος πλέον πρωταθλητής του μπιλιάρδου δεν διστάζει να μιλήσει για τους «δαίμονες» που τον καταδίωκαν ακόμα και μεγάλες στιγμές της καριέρας του στις δεκαετίες του 80 και του 90.

Έχοντας φθάσει μέχρι το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης εκείνη την εποχή ο σπουδαίος αλλά αυτοκαταστροφικός πρωταθλητής παραδέχεται τον εθισμό στην κοκαΐνη , την εξάρτηση από τον τζόγο, και τις μικροεγκληματικές δραστηριότητες του που οδήγησαν στη διάλυση της οικογένειας του και αναφέρεται στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από κάποια χρόνια.

Από τα ταξίδια σε διάφορες γωνιές της χώρας για να παίξει επί πληρωμή με τα χρήματα να εξαφανίζονται όμως ως δια μαγείας λόγω του πάθους με το στοιχηματισμό σε ιπποδρομίες, αγώνες με εποχούμενα και κυνοδρομίες.

Αδυναμίες που αποτέλεσαν την είσοδο του στην ...κόλαση στην οποία επί χρόνια παρέμεινε στη συνέχεια λόγω της εξάρτησης αρχικά από το ποτό και στη συνέχεια από την κοκαΐνη μ' αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνει συχνά – πυκνά σε διάφορες ειδικές κλινικές για να απεξαρτηθεί.
Σύμφωνα με τον ίδιο το χρηματικό κόστος αυτών των εθισμών ήταν τουλάχιστον 200 χιλιάδες στερλίνες στα ναρκωτικά και περισσότερα από δύο εκατομμύρια στο τζόγο.

Ομολογεί ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ την παραμονή του τελικού του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το 1993 κόντρα στον Στίβεν Χέντρι ενώ λίγο καιρό μετά τα προβλήματα του οδήγησαν σε διαζύγιο με την σύζυγο του Μορίν.

Κάκιστο αποτέλεσμα είχε και η εμφύτευση μαλλιών την οποία έκανε ενώ ακόμα σοβαρότερο ήταν το πρόβλημα υγείας που ήρθε λίγο καιρό αργότερα όταν αντιμετώπισε τον καρκίνο στους όρχεις. Με τους γιατρούς να του προτείνουν να αντικαταστήσουν αυτόν που του αφαίρεσαν με ένα ...μπαλάκι του πινγκ –πονγκ και τον ίδιο να τους αντιπροτείνει αντ' αυτού να επιλέξουν μία μπάλα του μπιλιάρδου, αίτημα που φυσικά απορρίφθηκε δίχως συζήτηση.
Πλέον ο πατέρας τεσσάρων κοριτσιών και ενός αγοριού «ανεμοστρόβιλος» όπως ήταν το προσωνύμιο του στις αίθουσες των μπιλιάρδων δηλώνει καθαρός και απλά πίνει 1-2 ποτήρια κρασί και ασχολείται περιστασιακά με το τζόγο.

Πηγή: onsports.gr