ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016 - Δουβαλίδης: «Με βοήθησε η Παναγιά να φτάσω σε αυτή την επιτυχία»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016 - Δουβαλίδης: «Με βοήθησε η Παναγιά να φτάσω σε αυτή την επιτυχία»

Ο Κώστας Δουβαλίδης που προκρίθηκε με την 6η καλύτερη επίδοση στα 110μ με εμπόδια, δήλωσε αμέσως μετά την κούρσα στην κρατική τηλεόραση:

«Έπαιξε μεγάλο ρόλο που γιόρταζε η Παναγία. Με βοήθησε να φθάσω σε αυτή την επιτυχία. Στην κούρσα προσπάθησα να τρέξω όσο πιο γρήγορα μπορώ, ενώ με βοήθησε και η ακύρωση του Μπελοσιάν αφού ο διπλανός διάδρομος ήταν κενός. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ. Αύριο είναι μια άλλη μέρα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ευχαριστώ όλους όσους ξενύχτισαν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και μου έστειλαν τη θετική τους ενέργεια».

Η δυνατή βροχή επηρέασε τους αθλητές, αλλά σχεδόν όλα τα φαβορί για τον τελικό προκρίθηκαν, εκτός του Γάλλου Βίλεμ Μπελοσιάν, ο οποίος αποκλείστηκε με άκυρη εκκινηση (ήταν στη σειρά του Δουβαλίδη). Την καλύτερη επίδοση των προκριματικών έκανε ο Τζαμαϊκανός Ομάρ ΜακΛέοντ στην 1η σειρά με 13.27, ενώ πέρασαν ακόμη ο Γάλλος Ντιμίτρι Μπασκού και ο Αμερικανός Ρόνι Ας με 13.31, Ο Ισπανός Ορλάντο Ορτέκα με 13.32 και ο Γάλλος Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ με 13.36.

Σχετικές ειδήσεις