Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι θεατές ζητούσαν επιστροφή χρημάτων στον αγώνα του (vid)

Βαγγέλης Πάτας Βαγγέλης Πάτας

Στέφανος Τσιτσιπάς: Από… χίλια κύματα έχει περάσει ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή με τον Ίλια Ιβάσκα, για το τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο αγώνας ξεκίνησε την Τετάρτη (20/4), αλλά διακόπηκε και συνεχίζεται σήμερα εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης, η οποία έχει κάνει άνω κάτω το πρόγραμμα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Οι υπόλοιποι αγώνες της ημέρας αναβλήθηκαν γι’ αυτό τον λόγο, με την αναμέτρηση του Τσιτσιπά να είναι η μοναδική που ξεκίνησε ή στην προκριμένη περίπτωσηά συνεχίστηκε.

Μετά από δύο πόντους, πάντως, ο αγώνας διακόπηκε ξανά, καθώς οι θεατές άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν πίσω τα χρήματα που έδωσαν για τα εισιτήρια της σημερινής ημέρας. Μάλιστα, ορισμένοι που βρίσκονταν έξω απαιτούσαν ο αγώνας να διεξαχθεί στο κεντρικό court.

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν τον κόσμο ότι το αίτημα τους για επιστροφή χρημάτων θα γίνει αποδεκτό κι έτσι ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι φίλαθλοι έβλεπαν το ματς από το διπλανό court, ενώ υπήρχαν και θεατές στις σκάλες, κάτι που «μιλάει» από μόνο του για το πρόβλημα που προέκυψε.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Εγκατέλειψε με δάκρυα η Ελληνίδα τενίστρια - Άδοξο «αντίο» στη Στουτγκάρδη