Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Φωτιά στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου

Newsbomb

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (29/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, ωστόσο, η επέμβαση της πυροσβεστικής της βρετανικής πρωτεύουσας ήταν άμεση και περιόρισε την έκταση της ζημιάς

«Βγαίνει καπνός από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου», ήταν το μήνυμα που ανάρτησαν πολλοί Λονδρέζοι το πρωί της Τετάρτης (29/10), συνοδεύοντας το με αρκετές φωτογραφίες που αποδείκνυαν την αλήθεια του πράγματος, στο Twitter. Πράγματι, όπως ενημέρωσε επίσημα η πυροσβεστική υπηρεσία, στο χώρο είχε πάρει φωτιά ένα βαν και χρειάστηκε η επέμβασή της για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά και προκληθούν περισσότερες ζημιές.

Εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Πάρκου επεσήμανε πως έγινε άμεση εκκένωση του χώρου, ωστόσο, στη συνέχεια άπαντες γύρισαν στην εργασία τους χωρίς προβλήματα. Θέση για το περιστατικό πήρε και η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, η οποία θα μετακομίσει στο στάδιο το 2016. «Υπήρξε μια μικρή φωτιά στο Ολυμπιακό Στάδιο το πρωί. Δυο οχήματα είχαν πάρει φωτιά, τώρα όλα είναι υπό έλεγχο», είπε ο πρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ.

Πηγή: onsports.gr