Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ο πρόεδρος του Λεβαδειακού

Στο αυτόφωρο Τρικάλων οδηγείται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης…

Στο αυτόφωρο Τρικάλων οδηγείται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα δωροδοκίας, ύστερα από καταγγελία που έκαναν στην αστυνομία ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρίστος Πουρής και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας.


Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο τερματοφύλακας και ο πρόεδρος των Τρικάλων κατήγγειλαν ότι 33χρονος ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λεβαδειακού, τού τηλεφώνησε τρεις φορές, ως εκπρόσωπος του προέδρου του Λεβαδειακού και του πρότεινε να δεχτεί το ποσό των 20.000 ευρώ, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
 

Το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Κομπότης συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, καθώς και σε βάρος του φερομένου ως μεσάζοντα.
 

Ωστόσο, ο κ. Κομπότης από την πλευρά του υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος του προέδρου των Τρικάλων και του τερματοφύλακα, βάσει της οποίας συνελήφθησαν και οι δύο μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Με εντολή του εισαγγελέα, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά με την υπόθεση, απαλλάχθηκαν με το σκεπτικό ότι η μήνυση του προέδρου του Λεβαδειακού είχε χαρακτήρα αντιπερισπασμού και στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί μόνον ο κ. Κομπότης μαζί με όλο το προανακριτικό υλικό.
Ο τερματοφύλακας αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας των Τρικάλων προς το παρόν κρατήθηκε, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για άλλη υπόθεση, αγορανομικού ενδιαφέροντος.