ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζόρτζεβιτς στο Onsports: «Χρειάζεται προσοχή η Μέταλιστ»

Τζόρτζεβιτς στο Onsports: «Χρειάζεται προσοχή η Μέταλιστ»

Επικίνδυνη ομάδα χαρακτήρισε την Μέταλιστ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μιλώντας αποκλειστικά στο Onsports, με αφορμή την πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού κόντρα στους Ουκρανούς για τους «16» του Europa League.

Ο πρώην αρχηγός των «ερυθρόλευκων», είχε αγωνιστεί κόντρα στο «συγκρότημα» του Χάρκοβο στις 3 Δεκεμβρίου του 2008 για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA, ωστόσο, όπως υποστήριξε, η αναμέτρηση της Πέμπτης (8/03) δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς χαρακτήρισε την Μέταλιστ εξαιρετική ομάδα, η οποία έχει επικίνδυνους ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά, όμως παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα. Παράλληλα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ελέγξει τη «μάχη» του κέντρου και να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και στις δύο αναμετρήσεις

.- Είχατε αγωνιστεί στο παιχνίδι των δύο ομάδων πριν από τρία χρόνια. Πόσο ίδιο και πόσο διαφορετικό είναι το συγκεκριμένο ματς;

«Δεν έχει καμία σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Είναι εντελώς διαφορετικό και οι ομάδες είναι διαφορετικές. Την Μέταλιστ την έχω δει δύο φορές μέχρι τώρα και χρειάζεται προσοχή, καθώς είναι εξαιρετική ομάδα. Βέβαια, όπως όλες οι ομάδες, έχει και προβλήματα. Αυτά θα τα επισημάνει ο προπονητής στους ποδοσφαιριστές, κατά την ανάλυση του παιχνιδιού και θα δει πού θα πρέπει να χτυπήσει και ποια στοιχεία πρέπει να εκμεταλλευτεί. Η Μέταλιστ φτάνει πολύ εύκολα στο γκολ. Είναι πολύ γρήγορη ομάδα από τη μέση και μπροστά και θέλει πολλή προσοχή. Δεν μπορεί να γίνει κάποια σύγκριση με την ομάδα που είχαμε αντιμετωπίσει εμείς»

.- Όπως είπατε, έχετε δει την Μέταλιστ. Ποια είναι τα τρωτά της σημεία;

«Θεωρώ πως έχει κάποια αμυντικά προβλήματα. Έχει κάποιες αδυναμίες, όπως όλες οι ομάδες. Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να είναι τέλεια σε όλους τους τομείς. Όλες έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Η Μέταλιστ δημιουργεί εύκολα ευκαιρίες και έχει χάρισμα στο σκοράρισμα. Είναι επικίνδυνη ομάδα και η επίθεση είναι το δυνατό της σημείο».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr