ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γιουσέιν Μπολτ μιμείται τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Θα επιστρέψω στη δράση...»

Ο Γιουσέιν Μπολτ μιμείται τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Θα επιστρέψω στη δράση...»
Intime

Η μυθική πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Κιλιάν Εμπαπέ έχει τρελάνει τους αθλητές όλου του κόσμου, με τον Γιουσέιν Μπολτ να βαδίζει στα χνάρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με αντίστοιχο σχόλιο

Για ένα ακόμα καλοκαίρι ο Κιλιάν Εμπαπέ καταφέρνει να γίνει το πρόσωπο που συζυτιέται περισσότερο από κάθε άλλο, ξεπερνώντας και τη φρενίτιδα που δημιούργησε ο Λιονέλ Μέσι με τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι.

Βέβαια, το... χεράκι της έχει βάλει και η Αλ Χιλάλ, η οποία μετά τα 400 εκατ. ευρώ που έδινε ετησίως για τον Αργεντινό σταρ, πλέον έχει ανεβάσει τα οικονομικά δεδομένα για τον Γάλλο σε αστρονομικά επίπεδα.

Συγκεκριμένα, προσφέρει 300 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στον ίδιο τον Κιλιάν Εμπαπέ δίνει 700 εκατ. ευρώ για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε στείλει το δικό του μήνυμα στην Αλ Χιλάλ, λέγοντας πως είναι διαθέσιμος να παίξει, ενώ ακολούθησε και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Σειρά πήρε, πλέον και ο Γιουσέιν Μπολτ! Ο Τζαμαϊκανός θρύλος του στίβου στους δρόμους ταχύτητας, σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απίστευτη αυτή πρόταση.

«Έτοιμος να επιστρέψω στη δράση για αυτή την ετήσια αμοιβή...», σχολίασε συγκεκριμένα, με αποτέλεσμα να γίνει viral και να δεχθεί πολλά σχόλια από τους ακολούθους του.

Ο Μπολτ βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι, με αφορμή το γεγονός πως σήμερα απέχουμε ακριβώς ένα χρόνο από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Διαβάστε επίσης:

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θυμίζει... Ρεάλ Μαδρίτης!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντιδράσεις γιατί σχολίασε τη βενζίνη, ενώ κυκλοφορεί με αμάξι 1 εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση επί της Ντνίπρο φέρνει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του

Λιονέλ Μέσι: Viral ο νέος πανηγυρισμός του - Οι θεωρίες για τη σημασία του

NBA: Τα 10 μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία μετά τη «βόμβα» των Σέλτικς - Η θέση του Αντετοκούνμπο

Ο Λιονέλ Μέσι κατακτά τις ΗΠΑ - Μυθική εμφάνιση και 2 γκολ σε 13 λεπτά

Ο Αλμπέρτο Μποτία ξανά κοντά στην Ελένη Φουρέιρα - Ανακοινώθηκε από ελληνική ομάδα

Κιμ Καρντάσιαν: Διασκέδασαν με Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ τα παιδιά της