ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ - Σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό

Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ - Σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό
EUROKINISSI.

Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ «κατέκλυσαν» το Σύνταγμα μερικές ώρες πριν από την αποψινή (07/03) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ορισμένοι από αυτούς ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με νεαρό αλλοδαπό, τον οποίο ξυλοκόπησαν.

Μερικές ώρες πριν από τον αγώνα Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Europa Conference League, οπαδοί των Ισραηλινών, που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για την αναμέτρηση, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος.

Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών έγιναν πρωταγωνιστές αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε περίπου στις 14:00, αφού επιτέθηκαν σε αλλοδαπό.

Ο νεαρός άνδρας τραυματίσθηκε ύστερα από διαπληκτισμό με οπαδούς, κατά τη διάρκεια του οποίου φέρεται να τους πέταξε ένα μπουκάλι μπύρας, ενώ στο σημείο επικράτησε αναβρασμός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Twitter

Σοκάρει το βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα με τον τραυματισμένο οπαδό να κείτεται στις σκάλες της πλατείας Συντάγματος.

Δυνάμεις της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο και οδήγησαν τους οπαδούς της Μακάμπι προς τη Λεωφόρο Συγγρού. Αρκετοί από τους οπαδούς του ισραηλινού συλλόγου βρέθηκαν στο Μοναστηράκι το βράδυ της Τετάρτης (06/03), όπου φώναξαν συνθήματα και άναψαν καπνογόνα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν:

«Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός- Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασαν στην Αθήνα οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Η Ελληνική Αστυνομία υλοποιώντας ειδικό σχέδιο για την αποτροπή επεισοδίων και εμπλοκής τους με οπαδούς ελληνικών ομάδων τους οδήγησε, κατόπιν σχετικής πλαισίωσης, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και μετά από νέο έλεγχο στο Γήπεδο Καραϊσκάκης.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα έλαβε χώρα μεμονωμένο περιστατικό, όταν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ κινούνταν στην πλατεία Συντάγματος δέχθηκαν λεκτική επίθεση από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι προέβησαν και στη ρίψη αντικειμένου σε βάρος τους. Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ οπαδού της φιλοξενούμενης ομάδας και του ενός εκ των δύο αλλοδαπών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Υπήρξε άμεση παρέμβαση από τις αστυνομικές δυνάμεις που απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια και πραγματοποιήθηκε προσαγωγή δύο ατόμων. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Σχετικές ειδήσεις