ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Conference League: Ολοκληρώθηκε η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό – «Αστακός» η OPAP Arena

Conference League: Ολοκληρώθηκε η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό – «Αστακός» η OPAP Arena

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την OPAP Arena, την ημέρα του μεγάλου τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη επιτελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα εκπονηθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ημέρα του μεγάλου τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που θα έχουν την επιτελική ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων που θα ληφθούν. Παρόντες ήταν και οι υπεύθυνοι της UEFA.

«Να μην πέσει ούτε πέτρα»

Μεταξύ άλλων μέτρων, στον σχεδιασμό προβλέπεται πως γύρω από την OPAP Arena θα δημιουργηθούν διπλές και τριπλές ζώνες ελέγχου, ενώ drone και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας θα δίνει εικόνα στο Αρχηγείο.

Εκτός από τμήματα ασφαλείας, στα μέτρα συμμετέχουν και η Κρατική Ασφάλεια, Αντιτρομοκρατική, η ΕΥΠ και η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας. Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (ανάμεσα σε εκείνους και ο Πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν) αναμένεται να καταφθάσουν στη χώρα μας και το μήνυμα που έχει δοθεί είναι: «Να μην πέσει ούτε πέτρα».

Σχετικές ειδήσεις