Μέλμπεργκ: O Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος σύλλογος της καριέρας μου

Μέλμπεργκ: O Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος σύλλογος της καριέρας μου
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έδωσε συνέντευξη...

Ο Σουηδός αμυντικός του Ολυμπιακού Όλοφ Μέλμπεργκ έδωσε συνέντευξη σε δημοσιογράφο της πατρίδας του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του "μεγάλου λιμανιού".
Μιλώντας σε Σουηδικό ΜΜΕ ο Μέλμπεργκ μίλησε για τη ζωή του στη χώρα μας και τον για τον Ολυμπιακό. Ανέφερε πως ο η πατρίδα του λείπει μιας και αγωνίζεται χρόνια στο εξωτερικό όμως στην Ελλάδα αισθάνεται υπέροχα. Τόνισε με την παρουσία του στον Ολυμπιακό πως έχει πιάσει "ταβάνι" ενώ χαρακτήρισε την ομάδα του Πειραιά ως την καλύτερη ομάδα.
«Ελάτε να δείτε το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις και θα καταλάβετε Παίζω σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν έχει σχέση με τους ρυθμούς της ζωής της Αγγλίας και της Σουηδίας. To σπίτι μου είναι δίπλα στη θάλασσα», δήλωσε ο Σουηδός άσος των Πειραιωτών και ολοκλήρωσε λέγοντας:
«Αρέσει πολύ στην οικογένειά μου. Περνάνε πολύ καλά. Κάνω παρέα τώρα και με άλλα παιδιά στην ομάδα. Δεν είμαστε, βέβαια, κολλητοί και δεν κάνουμε παρέα εκτός ομάδας. Πάντως το κλίμα είναι πολύ καλό στον Ολυμπιακό. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές».