Δράκου και Δρυμωνάκος στο Ευρωπαϊκό!

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕ, αποφάσισε...

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕ, αποφάσισε τη συμμετοχή του Γιάννη Δρυμωνάκου και της Νόρας Δράκου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας.
Παράλληλα, από την ομοσπονδία κολύμβησης αποφασίστηκε η επαναπρόσληψη ως ομοσπονδιακών προπονητών του Μίλτου Κανελλόπουλου, του Βόικο Ράτσε και του Γιάννη Ορφανίδη.
Επίσης ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των ομοσπονδιακών προπονητών κολύμβησης Χριστόδουλου Χούμα, Βαγγέλη Βούλτσου (τεχνικοί σύμβουλοι), Τάσου Παπαδόπουλου (υπεύθυνος για τις επιστημονικές μετρήσεις), Νίκου Γέμελου, Χρυσάφη Βαγγελακάκη (ομοσπονδιακοί), του περιφερειακού προπονητή κολύμβησης Νίκου Κραουνάκη και των προπονητών καταδύσεων Πέτρου Φυρίγου, Γιούρι Αρταμόνοφ (ομοσπονδιακοί) και Νίκου Τουλούδη (περιφερειακός).
Στην τεχνική κολύμβηση, ανανεώθηκαν οι συνεργασίες με τους Αλέξανδρο Ξιάρχο (τεχνικός σύμβουλος, ομοσπονδιακός προπονητής), Γιάννη Καρατζογλίδη (ομοσπονδιακός Βόρειας Ελλάδας), και Γιώργο Σαλταμανίκα (βοηθός προπονητής).
Με απόφαση του Δ.Σ. της ΚΟΕ επίσης, εγγράφονται στη δύναμη της ομοσπονδίας κολύμβησης τα σωματεία ΝΟ Δήμου Πεταλούδων, Α.Σ Πρόοδος Άρτας, Ναυαγοσωστική Ακαδημία Βορείου Ελλάδας, Ναυτίλος Α.Σ Αττικής, Α.Σ Ζεύς Θεσσαλονίκης, ενώ μετονομάζεται ο Νεαπολικός Αστέρας σε Χαλκηδών.