Πουρής: "Καθαρή συνείδηση..."

Ο γκολκίπερ των Τρικάλων Χρήστος Πουρής ο οποίος...


Ο γκολκίπερ των Τρικάλων Χρήστος Πουρής ο οποίος κατήγγειλε την απόπειρα δωροδοκίας εις βάρος του έλυσε τη σιωπή του ξεκαθαρίζοντας πως έχει τη συνείδησή του καθαρή.
Ο 24χρονος γκολκίπερ μιλώντας στο scorernews.blogspot.com τόνισε ξεκάθαρα πως:
«Ότι έκανα το έκανα για να έχω την συνείδηση μου καθαρή και να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια και να κοιτάω την οικογένεια μου, αλλά και τους συμπαίκτες μου στα μάτια! Δεν έχω καμία αντιπάθεια προς κανέναν πρόεδρο, φίλαθλο η ομάδα!
Έχω μεγαλώσει στην Λιβαδειά και θα ήταν εξωπραγματικό να ξεκινήσω κάτι τέτοιο χωρίς να έχει γίνει στην πραγματικότητα και αυτό είναι που με στεναχωρεί. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να παίζω ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο.
Θα ήθελα να δώσω ένα τέλος σε όλα αυτά γιατί έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τα Σάββατο και στο μυαλό μου έχω μόνο αυτό πλέον».
Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων κλείνοντας, θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Στέλιο Γιαννακόπουλο:
"Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Στέλιο Γιαννακόπουλο. Μου στάθηκε πολύ σαν άνθρωπος και όχι σαν πρόεδρος".