Αυτοί που δεν… πρόλαβε

Για τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Γιώργο Γεωργιάδη αναμένεται να κινηθεί ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι...

Για τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Γιώργο Γεωργιάδη αναμένεται να κινηθεί ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι.

Όπως δήλωσε ο Αδαμάντιος Πολέμης πριν από το δείπνο της Δευτέρας (31/01) οι «πράσινοι» προσπάθησαν να κάνουν μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, ωστόσο δεν πρόλαβαν τα χρονικά όρια της μεταγραφικής περιόδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκονται τόσο ο Ίσμαελ Μπλάνκο όσο και ο Γιώργος Γεωργιάδης. Παράλληλα στο «τριφύλλι» έχουν στο «μικροσκόπιο» και τις περιπτώσεις του Δημήτρη Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό και τον Μάριο Μπούντιμιρ από τον Εργοτέλη.

Για τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει… «στη γωνία». Σε περίπτωση δηλαδή που ο Μπλάνκο δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ένωση τότε οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να του κάνουν πρόταση και να τον κάνουν δικό τους.

Σε ότι αφορά τον νεαρό δεξιό χαφ του Πανσερραϊκού, ο Παναθηναϊκός έκανε μια πρώτη διερευνητική κρούση προς τον Πέτρο Θεοδωρίδη, ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση. Οι «πράσινοι» ήθελαν να δώσουν ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ για να έχουν τον πρώτο λόγο στην μεταγραφή Γεωργιάδη το καλοκαίρι, όμως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Σερρών απέρριψε την πρότασή τους.

Στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν ότι μπορούν να κάνουν δικό τους τον παίκτη το καλοκαίρι, ενώ ο δανεισμός του Φερνάντεζ στα «λιοντάρια» ίσως «φτιάξει» τις σχέσεις των δύο ομάδων σε επίπεδο μεταγραφών, έχοντας σύμμαχο και έναν νόμο της FIFA. Αυτός προβλέπει πως οι ποδοσφαιριστές μπορούν να εξαγοράσουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους υπό προϋποθέσεις, κάτι που συμβαίνει με τον Γεωργιάδη, και να μείνουν ελεύθεροι.

Σε μια τέτοια περίπτωση, αναμένεται να γίνει «μάχη» με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που επίσης θέλουν τον παίκτη. Από εκεί και πέρα, στη λίστα του Παναθηναϊκού φέρονται να βρίσκονται τόσο ο συμπαίκτης του Γεωργιάδη στις Σέρρες, Δημήτρης Ανάκογλου, όσο και ο επιθετικός του Εργοτέλη, Μάριο Μπούντιμιρ.