Ξεκαθαρίζει του Μπλάνκο

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει επαφή της διοίκησης της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Ίσμαελ Μπλάνκο...

Το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει τον Ιούνιο του 2011 και από την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του χωρίς η ΑΕΚ να έχει κάποιο οικονομικό όφελος.

Ωστόσο επειδή ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεσή του να μείνει στον Δικέφαλο και οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του αναμένεται νέα επικοινωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Το θέμα λοιπόν θα κλείσει τις επόμενες ημέρες με την ΑΕΚ να καταθέτει την τελική της πρόταση. Όπως αναφέρεται η διοίκηση του συλλόγου προσανατολίζεται στην αύξηση κατά 100.000 ευρώ του ποσού που έχει ήδη προτείνει στον παίκτη. Οπότε ο Μπλάνκο θα δεχτεί πρόταση για νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές της τάξης των 600.000 ευρώ περίπου.

Όμως αξίζει να σημειωθεί πως το προαναφερθέν ποσό θα μπορεί να αυξηθεί σημαντικά με την επίτευξη ατομικών και ομαδικών στόχων καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να συμπεριλάβουν χρηματικά μπόνους στη συμφωνία ώστε να δώσουν παραπάνω κίνητρα στον παίκτη.

Στον αντίποδα οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή έχουν οικονομικές απαιτήσεις που θεωρούνται υπερβολικές από την άλλη πλευρά. Συγκεκριμένα, έχοντας κάνει γνωστή τη θέση τους ζητούν από την ΑΕΚ τριετές συμβόλαιο με κλιμακούμενες αποδοχές που τον πρώτο χρόνο θα φτάνουν τις 800.000 ευρώ και θα έχουν ετήσια αύξηση 100.000 ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται μπόνους.

Οπότε απομένει να φανεί στην τελική συνάντηση των δυο πλευρών αν θα βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή» ή ο παίκτης θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα.