Παναθηναϊκή… παρέμβαση

Ένας νέος σύνδεσμος φίλων του Παναθηναϊκού δημιουργείται, με την ονομασία «Παναθηναϊκή Παρέμβαση»...

Ένας νέος σύνδεσμος φίλων του Παναθηναϊκού δημιουργείται, με την ονομασία «Παναθηναϊκή Παρέμβαση».

Ο σύλλογος αυτός θα αποτελείται από φιλάθλους που έχουν μόνιμη θέση στα VIP του ΟΑΚΑ και σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναλύουν τους λόγους ίδρυσής τους, το σκοπό της λειτουργίας τους αλλά και το ποιοι είναι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ποιοί είμαστε

Παναθηναϊκοί, που νιώθουμε το σύλλογό μας σαν ένα κομμάτι της ζωής μας, τόσο σημαντικό ώστε να επηρεάζει την καθημερινότητά μας και ταυτόχρονα να μας κάνει να συναισθανόμαστε ευθύνες για την πορεία του.

Παναθηναϊκοί, κάτοχοι διαρκείας, που ακολουθούμε το σύλλογό μας σε όλα τα γήπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος, και σε όλα τα αθλήματα.

Παναθηναϊκοί, που προσφέρουμε ανιδιοτελώς, χρόνο, χρήμα και συναίσθημα, προκειμένου να υπηρετούμε αυτό που ονομάζεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Παναθηναϊκοί, που νιώθουμε την ανάγκη να στηρίζουμε το σύλλογό μας, τόσο στις χαρές, μα πολύ περισσότερο στις λύπες και στα προβλήματα.

Τι πιστεύουμε

Πιστεύουμε, σε έναν μεγάλο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Πιστεύουμε, σε έναν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, «ανοιχτό» και διάφανο για τα μέλη και τους οπαδούς του.

Πιστεύουμε, σε ένα ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ικανό να στηρίζεται στα εκατομμύρια των οπαδών του, αναφερόμενος σε αυτούς και αντλώντας τη δύναμη του από αυτούς.

Πιστεύουμε, σε ένα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, που η δύναμη του δεν είναι οι λίγοι, αλλά οι πολλοί. Θεματοφύλακες του δεν είναι τα συμφέροντα και οι πρόσκαιρες προσωπικές επιδιώξεις, αλλά ο κόσμος του, η ιστορία, το παρόν και το μέλλον του.

Πιστεύουμε, σε ένα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, που προάγει το ήθος και τον πολιτισμό, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Τί στόχο έχουμε

Παρεμβαίνουμε για να ενεργοποιήσουμε όλους εκείνους τους Παναθηναϊκούς, που θέλουν να προσφέρουν σε μια κατεύθυνση διαφάνειας και συμμετοχικότητας.

Ολους εκείνους που θέλουν η πορεία του Παναθηναϊκού, μέσα στο χρόνο, να είναι απαγκιστρωμένη, από προσωπικά συμφέροντα και επίπλαστα αδιέξοδα.

Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκών Παρέμβαση»