«Πλήρωσε ο Ολυμπιακός για Μιραλάς»

Ο Ολυμπιακός κατέβαλε το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ στην Σεντ Ετιέν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Κέβιν Μιραλάς...

Ο Ολυμπιακός κατέβαλε το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ στην Σεντ Ετιέν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με τους Βέλγους.

Χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «voetbalkrant», τονίζεται πως οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν την οψιόν για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού, ο οποίος ανήκει στους «ερυθρόλευκους» 100%.

«Ο Κέβιν Μιραλάς θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο ελληνικός σύλλογος, πλήρωσε την Δευτέρα τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ στην Σεντ Ετιέν κάνοντας χρήσης της οψιόν για την απόκτησή του», ανέφερε αρχικά το δημοσίευμα.

Και συνέχισε: «Στην Σεντ Ετιέν ο Μιραλάς βρέθηκε σε αδιέξοδο στο σκοράρισμα, αλλά στην ελληνική λίγκα, οδηγεί τους «Κόκκινους Διαβόλους» με… κλειστά τα μάτια. Μετά από 19 παιχνίδια, έχει σκοράρει 9 φορές».

Και καταλήγει, αναφορικά με το μέλλον του: «Ο παίκτης πλέον ανήκει 100% στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές για τον Μιραλάς και τη ρήτρα για τις άλλες ομάδες».