«Προέχει η σωτηρία της Λάρισας»

Η εξασφάλιση της παραμονής είναι η προτεραιότητα όλων στη Λάρισα σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Κωνστάντο...

Η εξασφάλιση της παραμονής είναι η προτεραιότητα όλων στη Λάρισα σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Κωνστάντο.

Με αφορμή το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο παράγοντας της ΑΕΛ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην εφημερίδα «Εξέδρα» αναφερόμενος στην ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Επίσης, μίλησε για το τι πρέπει να αλλάξει προκειμένου να βγουν οι «βυσσινί» από τη δύσκολη θέση, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Μεντί.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης

Σε ποιο βαθμό είστε ικανοποιημένος από την υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου;

«Για να είμαι ειλικρινής, από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να πάρουμε αριστερό εξτρέμ, δεν είμαι 100% ευχαριστημένος. Υπήρχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους διαπραγματευόμασταν, που ταίριαζαν στα δικά μας 'θέλω', αλλά, για διάφορους λόγους, δεν ήρθαν. Εχω όμως μια ελπίδα ότι μέχρι 8 Φεβρουαρίου μπορεί κάτι να προκύψει».

Αυτό που λέγεται για μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στις μεταγραφές του Γενάρη το συναντήσατε;

«Η συγκεκριμένη περίοδος έχει κάποια παραπάνω προβλήματα. Πολύ περισσότερο για εμάς, που μέχρι πρότινος ήμασταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οσο καλή διάθεση και να έχει κάποιος ποδοσφαιριστής, περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως έρθει κάποια καλύτερη περίπτωση. Σερφάροντας κάποιος στο Ιντερνετ και βλέποντας την ομάδα μέχρι πρότινος στην ουρά και με διαφορά από τον προτελευταίο, το σκεφτόταν. Κακά τα ψέματα και τα όσα έγιναν και με την υποδοχή του πούλμαν, με την είδηση να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, μας δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα».

Να περάσουμε στην περίπτωση του Μπερνάρ Μεντί. Ισχυρίζεται ότι άλλα είχατε συμφωνήσει προτού έρθει;

«Δεν υπήρχε καμία δεδομένη συμφωνία με τον Μεντί. Αναλόγως με την έκβαση των εργομετρικών θα γινόταν και η αντίστοιχη οικονομική προσφορά. Οταν ένας ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να παίξει σε επτά παιχνίδια και ζητάει τα λεφτά που αντιστοιχούν σαν να έπαιζε στον μισό χρόνο…. Μην ξεχνάτε ότι αυτήν την εποχή της οικονομικής κρίσης δεν μπορεί να ζητάει ο καθένας ό,τι θέλει».

Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι η Λάρισα κατέφυγε για ακόμα μία φορά σε πολλές μεταγραφές;

«Τα νούμερα στην παρούσα φάση δεν έχουν σημασία. Λάθη έχουν γίνει και από τη διοίκηση και από τους ποδοσφαιριστές και από τον τελευταίο υπάλληλο. Κάποια στιγμή ενδεχομένως να πρέπει να αλλάξουμε μοντέλο λειτουργίας. Αλλά αυτό είναι κάτι με το οποίο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ασχοληθούμε το καλοκαίρι. Αυτό που προέχει τώρα είναι όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για τη σωτηρία της ομάδας».