Στην Εθνική Βελγίου ο Πάρντο

Ένα βήμα πριν την κλήση του στην Εθνική ομάδα του Βελγίου βρίσκεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα 7sur7.be, ο Ούρκο Πάρντο...

Ένα βήμα πριν την κλήση του στην Εθνική ομάδα του Βελγίου βρίσκεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα 7sur7.be, ο Ούρκο Πάρντο.

Το δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει ότι ο Φιλίπ Φάντεν, έχει μείνει ενθουσιασμένος από την απόδοση του πορτιέρο του Ολυμπιακού με τη διπλή υπηκοότητα (βέλγικη και ισπανική) και ενδεχομένως να τον καλέσει να φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το εθνόσημο του Βελγίου.

«Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Πάρντο και το γεγονός ότι ο ίδιος γεννήθηκε στις Βρυξέλλες και έχει βελγική υπηκοότητα δεν περνάει απαρατήρητο από τους «διάβολους». Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο τεχνικός της Εθνικής Βελγίου, Φιλίπ Φάντεν Βάλε, παρακολουθεί τον Πάρντο». Για την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Βελγίου μίλησε και ο ίδιος ο Πάρντο. «Για να αγωνιστώ στο παιχνίδι της εθνικής Βελγίου θα πρέπει πρώτα να μου δώσει την άδεια ο Ολυμπιακός», τόνισε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.