Ελευθερόπουλος: «Άλλη ψυχολογία ο Παναθηναϊκός»

Ελευθερόπουλος: «Άλλη ψυχολογία ο Παναθηναϊκός»

Στην αλλαγή διάθεσης των παικτών του Παναθηναϊκού, μετά την έλευση του Χουάν Ραμόν Ρότσα στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο τεχνικός ηγέτης του Πανιωνίου, σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova» υποστήριξε πως οι «πράσινοι» έχουν ποιότητα, τους χαρακτήρισε πολύ μεγάλη ομάδα, ενώ παράλληλα μίλησε και για τα συμπεράσματά του από τον αγώνα με τον Φωστήρα για το Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής μίλησε για:

Την εικόνα του Πανιωνίου με τον Φωστήρα: «Είναι κάτι που είχα ανακοινώσει στα παιδιά. Ότι είμαι εγώ υπόλογος για τη δουλειά που έχουν ρίξει όλους αυτούς τους μήνες, από την 1η Ιουλίου που είναι μαζί μου και δικαιούνται να πάρουν την ευκαιρία τους. Από εκεί και πέρα, όπως εγώ είμαι υπόλογος γι' αυτά που λέω, έτσι είναι και αυτοί υπόλογοι απέναντι σε μένα για την εμφάνιση την οποία κάνουν. Για το αν τους υπολογίζω ή όχι. Οπότε, παραμένουμε στο πλάνο που είχαμε πει, ότι 19 Δεκεμβρίου που είναι το τελευταίο παιχνίδι Κυπέλλου, θα έχω μια πλήρη εικόνα για τα πάντα. Θα αξιολογήσουμε τους πάντες και τα πάντα. Όπως και η διοίκηση το έργο το δικό μου, εγώ το έργο των παικτών και έτσι θα έχουμε σαφέστατα μια εικόνα για όλα».

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr