Με Πετρόπουλο στην Τούμπα

Ο Αντώνης Πετρόπουλος, θα αντικαταστήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ματς της Κυριακής (06/02) με τον ΠΑΟΚ...

Ο Αντώνης Πετρόπουλος, θα αντικαταστήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ματς της Κυριακής (06/02) με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γάλλος έκανε και σήμερα θεραπεία.

Χωρίς τον Τζιμπρίλ Σισέ, θα ταξιδέψει εκτός απροόπτου ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Κυριακής (06/02) με τον ΠΑΟΚ, καθώς το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» θέλει προφυλάξει τον Γάλλο από ενδεχόμενη θλάση.

Η νίκη στο συγκεκριμένο ματς είναι επιβεβλημένη για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν θέλουν να χάσουν το μεγαλύτερο επιθετικό τους όπλο για περισσότερα ματς.
Την ίδια ώρα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπουμσόνγκ, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα, ενώ εκτός είναι οι Σεϊταρίδης (ενοχλήσεις στους τένοντες) και Καρνέζης (θλάση στο δικέφαλο). Και οι τέσσερις προαναφερθέντες έκαναν θεραπεία στη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Γκαρσία έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το πιθανότερο είναι πως ούτε αυτός υπολογίζεται για την Τούμπα.

Αντίθετα, ο Κατσουράνης προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και λογικά θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Με αυτά τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με αλλαγές στο παιχνίδι της Κυριακής, σε σχέση με αυτό κόντρα στην ΑΕΚ. Στο τέρμα θα είναι ο Τζόρβας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Καντέ, Σαριέγκι, αριστερά θα είναι ο Σπυρόπουλος και δεξιά ο Μαρίνος. Αμυντικά χαφ οι Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης, η τριάδα στο κέντρο θα είναι οι Λέτο, Νίνης και Χριστοδουλόπουλος, με μοναδικό προωθημένο τον Πετρόπουλο.