Η «αποκάλυψη» και το όνειρο του Μάρκους Μπανκς

Η «αποκάλυψη» και το όνειρο του Μάρκους Μπανκς

Συνέντευξη στους Δημήτρη Κοντό, Γιάννη Κουβόπουλο

Είναι τύποι που παίζουν μπάσκετ και διαπρέπουν μονάχα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, είναι άλλοι που διαθέτουν όλο το «πακέτο». Ζουν για το μπάσκετ και το αντιμετωπίζουν μ’ έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, ως ένα σόου για τους φιλάθλους, ως μια ανάσα ζωής για τον εαυτό τους.

Ο Μάρκους Μπανκς ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς μετά από δέκα χρόνια στο ΝΒΑ, πέρασε για πρώτη φορά την απέναντι όχθη του Ατλαντικού για τα …μάτια του Παναθηναϊκού.

Εδώ απολαμβάνει κάθε στιγμή μέχρι σήμερα, ζώντας μια τελείως νέα κατάσταση. Εκεί δε, που έχει τρελαθεί είναι με τον κόσμο του «τριφυλλιού». Άλλωστε, στις ΗΠΑ είχε συνηθίσει τους φιλάθλους αλά …σινεμά, εδώ όμως είναι ΟΑΚΑ!

Το νέο αστέρι, λοιπόν, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην έφημερίδα «Πράσινη» μιλά για όλα και ξεκαθαρίζει: «Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός χωρίς τον κόσμο του θα είχε να συναντήσει πολλές περισσότερες δυσκολίες για να πετύχει όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα, είναι τρομερή η βοήθειά τους», είπε πριν συνεχίσει: «Η αντιμετώπιση του κόσμου στην Ελλάδα, ως προς το παιχνίδι, σε σχέση με αυτήν στην Αμερική είναι τελείως διαφορετική. Έχω ήδη διαπιστώσει την πίστη του κόσμου προς την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr