Ο Σισέ στην αποστολή!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Σισέ να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Σισέ να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ο Γάλλος επιθετικός, βρίσκεται στους «εκλεκτούς» του Ζεσουάλδο Φερέιρα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς υπάρχει κίνδυνος να επιβαρυνθεί ο τραυματισμός του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Σισέ ζήτησε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως ο Γάλλος θα υποβληθεί σε κάποια τεστ πριν από την έναρξη του αγώνα και αναλόγως πως θα είναι θα αποφασισθεί και η συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Αναλόγως της πορείας του τραυματισμού του θα αποφασιστεί αν θα ξεκινήσει τον αγώνα.

Ατομικά προπονήθηκε, εξάλλου, ο Γκαρσία, ενώ οι Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης και Καρνέζης υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Στη σημερινή (5/2) προπόνηση, το πρόγραμμα για τους «πράσινους» περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός της εικοσαμελούς αποστολής, έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Σεϊταρίδης, Καρνέζης, καθώς και ο τιμωρημένος Βύντρα.