Νέτο: «Παίζουμε πιο ελεύθερα τώρα»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στη νίκη επί της ΑΕΚ, δήλωσε πως οι «κίτρινοι» παίζουν πιο ελεύθερα με τον Γιάννη Μιχαλήτσο...

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στη νίκη επί της ΑΕΚ, δήλωσε πως οι «κίτρινοι» παίζουν πιο ελεύθερα με τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ο Ντάρσι Νέτο υποστήριξε ότι δεν έχει σημασία το γεγονός ότι σκόραρε αυτός και τα δύο γκολ, αλλά το ότι η ομάδα του πήρε τους τρεις βαθμούς, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως με την αλλαγή προπονητή ο Άρης παίζει πιο απελευθερωμένα.

«Είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μου, παίξαμε πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ έξυπνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος μπακ και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για τα δύο γκολ που πέτυχα και βοήθησαν την ομάδα μου, όμως το σημαντικό ήταν οι βαθμοί».

Σε ότι έχει να κάνει με την αλλαγή της αγωνιστικής συμπεριφοράς του Άρη, ο Νέτο υποστήριξε: «Η ομάδα είναι πιο απελευθερωμένη τώρα, χωρίς να θέλω να πω κάτι κακό για τον κ. Κούπερ που είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής, όμως τώρα η ομάδα ρισκάρει παραπάνω. Έχουμε βασίσει το παιχνίδι μας περισσότερο στην κυκλοφορία της μπάλας, κι αυτό θεωρώ ότι είναι το διαφορετικό».

Παράλληλα, ο Νέτο ρωτήθηκε για το αν του αρέσει να παίζει ως δεξιός μέσος ή ως δεξιός αμυντικός και απάντησε: «Δεν έχει σημασία αν μου αρέσει ή όχι, εγώ πρέπει να είμαι έτοιμος να προσφέρω στον Άρη. Είμαι ένα μπακ, αλλά μπορώ να βοηθήσω και σαν χαφ. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη τη ομάδας και για τα δύο γκολ, θα είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου όπου χρειαστεί».

Όσο για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ του Άρη φέτος, ο Βραζιλιάνος τόνισε: «Αυτό το μαθαίνω μόλις τώρα. Αν έχω φτάσει να είμαι πρώτος σκόρερ, το οφείλω στους συμπαίκτες μου που με βοηθούν με την απόδοσή τους και με τις πάσες τους», για να συμπληρώσει αναφορικά με το που αφιερώνει τα γκολ, λέγοντας: «Θα τα αφιερώσω στο γιό μου, που έγινε εννέα μηνών τώρα, στους γονείς μου που έχουν έρθουν από την Βραζιλία και είναι εδώ, αλλά και σε μένα που έχω γενέθλια τη Δευτέρα και θα τα περάσω πολύ όμορφα».