«Θέλει να γυρίσει στην Ισπανία»

Στην αποκάλυψη ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην Ισπανία, προχώρησε στο προσωπικό του blog, ο αρθρογράφος της ...

Στην αποκάλυψη ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην Ισπανία, προχώρησε στο προσωπικό του blog, ο αρθρογράφος της «As», Χαβιέρ Ματαγιάνας.
Όπως ισχυρίζεται ο έγκριτος δημοσιογράφος, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τον ατζέντη του να διερευνήσει την πιθανότητα επιστροφής του στην Ισπανία.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τον τελευταίο καιρό, οι φήμες περί αποχώρησης του Χιμένεθ από την ΑΕΚ, οργιάζουν, έπειτα και την συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο Ισπανός τεχνικός και στην οποία τόνιζε τον προβληματισμό του για την κατάσταση του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ματαγιάνας στο blog του:
« Ο Μανόλο Χιμένεθ, θέλει να γυρίσει στην Ισπανία. Ο πρώην κοουτς της Σεβίλλης, κάνει μια καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Την ανέλαβε ενώ βρισκόταν στην 7η θέση και την έφτασε στην 3η, στοχεύοντας ακόμη ψηλότερα. Ακόμη, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρ’ όλα αυτά και με μόλις ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιο του, ο Χιμένεθ, ζήτησε από τον ατζέντη του, Αλβάρο Τόρες να ερευνήσει εάν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην Ισπανία για να προπονήσει εδώ κάποια ομάδα».