Σκουρτόπουλος: «Σημαντική ανάσα»

Ο Πανελλήνιος πήρε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ και ο προπονητής του, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δεν θα μπορούσε παρά να μην ...

Ο Πανελλήνιος πήρε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ και ο προπονητής του, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δεν θα μπορούσε παρά να μην εμφανιστεί ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Έπαιξαν πολύ καλά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Περάσαμε την μπάλα στους ψηλούς και βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε επιθετικά. Στο τελευταίο κομμάτι παίξαμε και πολύ καλή άμυνα και δίκαια κερδίσαμε», δήλωσε αρχικά.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης και τον τρόπο που είχαν επιλέξει να παίξουν την αντίπαλό τους: «Αντιμετωπίσαμε μια έτοιμη ΑΕΚ, που ο Άγγελος της έχει δώσει νέα στοιχεία. Στοιχεία που δεν γνωρίζαμε. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε το ματς προσωπικά, μέσω κάθε παίκτη. Για εμάς ήταν δύσκολο. Ήταν όμως μια σημαντική ανάσα αυτή η νίκη. Ήταν κιόλας ότι έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό το “πρέπει” μας άγχωσε. Στο φινάλε, όμως, όλα καλά».
Αναφορικά με τη συνέχεια, εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια, αλλά θέλουμε ακόμη κάποιες νίκες για να ξεφύγουμε και μαθηματικά από το θέμα παραμονή. Βλέπουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο μετά τα Χριστούγεννα στην ομάδα και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι παίκτες μου έχουν ταλέντο και για εμένα ποτέ δεν υπήρξε στόχος απλά η παραμονή στην κατηγορία. Πάμε να κερδίσουμε κάποια ματς που θέλουμε και στη συνέχεια να κοιτάξουμε και το παραπάνω, γιατί μπορούμε».