Τσιώλης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Ο Σάκης Τσιώλης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τις επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η επικράτηση...

Ο Σάκης Τσιώλης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τις επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Η επικράτηση επί του Ατρομήτου άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου που στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα υπογράμμισε «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σε τρεις μέρες κατόρθωσαν δυο σημαντικά πράγματα. Την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και μια μεγάλη βαθμολογικά νίκη που μας φέρνει κοντά στον στόχο της παραμονής. Ήταν μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Είχαμε απέναντί μας μια οργανωμένη ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που με κάνουν χαρούμενο αλλά και η συνολική απόδοση της ομάδας».
Για τις «μάχες» των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο «Θα γίνουν δυο συγκλονιστικά ματς με Ατρόμητο. Είναι δυο ομάδες που έχουν φτάσει εδώ με πολύ προσπάθεια».
Σχετικά με την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τη Λάρισα εκτός έδρας ανέφερε «Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει από αύριο να ξεκινήσει την προετοιμασία του για ένα ακόμη ματς όπως αυτό της Κυριακής. Δεν θα μας επηρεάσει ο φανατισμός. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες».