Παναθηναϊκός: «Καζάνι που βράζει» η Παιανία…

Παναθηναϊκός: «Καζάνι που βράζει» η Παιανία…

Κάτι παραπάνω από βαρύ είναι το κλίμα στο «τριφύλλι» με τους ποδοσφαιριστές που φέρονται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα να ζητούν εξηγήσεις για την άδικη, όπως τη χαρακτηρίζουν, στοχοποίησή τους από τη διοίκηση. Προχωράνε οι αποχωρήσεις, «βλέπει» εξωτερικό ο Λάζαρος.

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό, ήταν δεδομένο ότι θα προκαλέσει αναταραχές και τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας. Από το πρωί της Τρίτης (18/12) είχαν γίνει γνωστά τα ονόματα ποδοσφαιριστών που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα και στους οποίους καταλογίστηκε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα του «τριφυλλιού», όχι μόνο στη Βέροια αλλά και σε άλλες ανάλογες εμφανίσεις.

Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες αυτοί περίμεναν από τη διοίκηση να τους ενημερώσει για τις συγκεκριμένες εξελίξεις, ωστόσο, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τουλάχιστον όχι μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (18/12) όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης στην Παιανία οι «πράσινοι» που φέρονται ένα βήμα από την έξοδο δεν είχαν λάβει κανένα σήμα από τη διοίκηση και απευθύνθηκαν στον Χουάν Ραμόν Ρότσα και τον Κώστα Ελευθεράκη για να πάρουν τις απαντήσεις που ζητούσαν.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr