Αλαφούζος: «Να αφήσουμε τον πρίγκιπα να επενδύσει»

Αλαφούζος: «Να αφήσουμε τον πρίγκιπα να επενδύσει»

Παρόλο που ξεκαθάρισε εξ αρχής ότι δεν πιστεύει σε θαύματα και είναι επιφυλακτικός σε κάθε είδους πρίγκιπες, ο Γιάννης Αλαφούζος κάλεσε τους μετόχους του Παναθηναϊκού να ψηφίσουν ΑΜΚ στα 28 εκ. ευρώ ώστε να διαφανούν οι προθέσεις του πρίγκιπα Φεϊζάλ όπως και έγινε. Ψηφίστηκε στη ΓΣ η ΑΜΚ στα 28 εκ. ευρώ, στα 0,34 λεπτά η μετοχή, 11μελές το ΔΣ - Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι με τον πρίγκιπα η Συμμαχία μπορεί να μαζέψει 7,5 εκ. ευρώ όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Στη ΓΣ παρούσα ήταν και η κ. Κασσιανή Μιχοπούλου, νομική εκπρόσωπος του πρίγκιπα. Στα γραφεία του «τριφυλλιού» βρέθηκαν ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος, ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος του πατέρα του Αδαμάντιου, Λεωνίδας Πολέμης, ο αντιπρόεδρος της Συμμαχίας, Τάκης Οικονομόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας δεν δίνουν το παρών αλλά ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει εξουσιοδοτήσει τον κ. Αλαφούζο να ψηφίσει για λογαριασμό του, ενώ το ίδιο πιθανότατα έχει συμβεί και με τον κ. Βγενόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr