Μένει και χτίζει από την αρχή

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό για να χτίσει από την αρχή την ομάδα.....

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του, «A Bola», και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα παρουσία του στο «τριφύλλι», αλλά και στις πιθανότητες να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το αν θέλει να παραμείνει: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος, παρά τα όσα συνέβησαν σε διοικητικό επίπεδο. Πρόθεση μου είναι να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου. Νιώθω πολύ καλά με την ομάδα. Προοδεύουμε, ενώ το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετικό».

Για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά και να πάρουμε τον τίτλο. Ασχέτως με το τι θα γίνει σε αυτά τα παιχνίδια, που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, στις προθέσεις μου είναι να μείνω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό».

Για το πώς έχει σκέφτεται τον «δικό του» Παναθηναϊκό: «Για εμένα είναι ζητούμενο τι θα γίνει του χρόνου. Ξεκινώντας από την αρχή το χτίσιμο, με δικές μου επιλογές, μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά».

Για τα διοικητικά των «πράσινων»: «Σίγουρα όλα παίζουν ρόλο. Τόσο για την παραμονή μου όσο και για το τι θα συμβεί του χρόνου. Μέσα σε αυτά είναι και οι διοικητικές εξελίξεις. Εγώ όμως θεωρώ ότι κάνω καλά τι δουλειά μου και δεν θα υπάρχει πρόβλημα ως προς αυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και είναι τιμή μου να δουλεύω σε αυτόν και με αυτούς τους ποδοσφαιριστές».