Χιμένεθ: «Άμυνα για γέλια»

Έντονες παρατηρήσεις για την εικόνα που είχε η άμυνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ...

Έντονες παρατηρήσεις για την εικόνα που είχε η άμυνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ στα τελευταία δύο παιχνίδια δέχθηκε πέντε γκολ, τα δύο τελευταία από τον ίδιο παίκτη (Νέτο) στον αγώνα με τον Άρη, έκανε έξω φρενών τον Μανόλο Χιμένεθ που δε δίστασε πριν την προπόνηση της Τρίτης (08/02) να τα… «ψάλει» στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα.

«Σας είπα μετά τον αγώνα με τον Άρη ότι δεχθήκαμε γελοία γκολ. Είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την ήττα και περισσότερο η άμυνά μας. Σκόραρε ο ίδιος παίκτης και τα δυο γκολ και δεν ήταν καν χαφ, ήταν ένας δεξιός μπακ», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός για να προσθέσει: «Είδατε τα γκολ που δεχθήκαμε, ήταν αστεία και καταλαβαίνετε ότι θέλουμε πολλή δουλειά στην άμυνα. Πρέπει να αρχίσουμε από τα βασικά. Δεν είχαμε ούτε συγκέντρωση, ούτε συνοχή. Πρέπει να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των γραμμών».

Ο προπονητής της Ένωσης πρόσθεσε ακόμα προς τους παίκτες του πως: «Θέλω να είμαστε κοντά όταν κάνουν επίθεση οι αντίπαλοι και να δουλέψουμε ξανά στα βασικά. Το κάνουμε αλλά φαίνεται ότι πρέπει να το επαναλαμβάνουμε συχνά γιατί κάπου το… χάνουμε στην πορεία».