Στην αποστολή ο Μιραλάς!

Μόνο με κατεβασμένα τα χέρια δεν πρόκειται να κάτσουν στον Ολυμπιακό, μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς...

Μόνο με κατεβασμένα τα χέρια δεν πρόκειται να κάτσουν στον Ολυμπιακό, μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς.
Η πρώτη αντίδραση, αν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι, των «ερυθρολεύκων» πραγματοποιήθηκε μερικά λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της τιμωρίας, με την ανακοίνωση της αποστολής, στην οποία συμμετέχει και ο Βέλγος επιθετικός! Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι θα κάνουν έφεση, κάτι το οποίο, όμως, φαντάζει ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, καθώς δεν πρόκειται να γίνει συνεδρίαση πριν τη Δευτέρα.

Σε ότι αφορά στην αποστολή, σε αυτή συμμετέχει εκτός του Μιραλάς, τόσο ο Τοροσίδης, όσο και ο Ιμπαγάσα. Ο πρώτος ξεπέρασε, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, την ίωση, ωστόσο υπενθυμίζουμε ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν προπονήθηκε την Πέμπτη. Ο δεύτερος αν και ξεκίνησε κανονικά στο πρόγραμμα, στη συνέχεια αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο γαστροκνήμιο και εγκατέλειψε. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο.

Σε ότι αφορά στον Ουρτάδο, ο Ισπανός ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ ο Ποτουρίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Η αποστολή αποτελείται από τους:
Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτη, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ριέρα, Πάντελιτς, Γ. Παπαδόπουλο, Τζιμπούρ, Ρόμενταλ, Μιραλάς.
Οι, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Μέγερι και Νίκος Παπαδόπουλος θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, το Σάββατο το πρωί (10:30).

 

Δείτε επίσης : Τιμωρία – σοκ στον Μιραλάς!