Ιδιαίτερα Χιμένεθ στην άμυνα

«Θέλω την άμυνα πιο ψηλά», είπε στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ. Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του επικεντρώθηκε...

«Θέλω την άμυνα πιο ψηλά», είπε στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ.
Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του επικεντρώθηκε για άλλη μια μέρα, στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ, πριν βγουν οι παίκτες του στο γήπεδο, συγκέντρωσε τους τερματοφύλακες και τους αμυντικούς της ομάδας και τους έδειξε κάποια αποσπάσματα από το πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (2-3).
Σε αυτό τους επεσήμανε τα αμυντικά τους λάθη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να κλεινόμαστε τόσο πίσω, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος μας. Θέλω η άμυνα να παίζει πιο ψηλά και αποφεύγουμε τα εύκολα λάθη».
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Χιμένεθ δεν έκανε δοκιμές σε ότι αφορά το σχήμα που θα παρατάξει την Κυριακή (13/2), ωστόσο είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει στην άμυνα τον Νασούτι ως παρτενέρ του Δέλλα, αντί του Μανωλά, καθώς οι στα δύο ματς που έπαιξαν ως δίδυμο φέτος απέναντι στον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ διατήρησε το «μηδέν».