Τσιώλης: «Θα πανηγυρίσω την παραμονή»

Εμφανώς συγκινημένος από τη νίκη της ομάδας του και την ήττα της μεγάλης του αγάπης, της Λάρισας, εμφανίστηκε στην αίθουσα...

Εμφανώς συγκινημένος από τη νίκη της ομάδας του και την ήττα της μεγάλης του αγάπης, της Λάρισας, εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου ο Σάκης Τσιώλης.
Ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας είπε, μεταξύ άλλων, ότι εύχεται να συγκεντρώσουν οι «βυσσινί» τους βαθμούς που απαιτούνται και θα πανηγυρίσει και αυτός την παραμονή τους στην κατηγορία.
«Ήταν μια ακόμα σημαντική νίκη. Έφυγε ο πρώτος στόχος της ομάδας, που ήταν η παραμονή. Αν και χρειαζόμαστε μαθηματικά ακόμα μερικούς βαθμούς. Βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση, συνεχίζουμε στο Κύπελλο. Είναι μια ιστορική στιγμή για μας, γιατί μπορεί ν’ αγγίξουμε το όνειρο. Στο σημερινό παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν πάθος, ρυθμό και ταχύτητα, όμως δεν υπήρχε ποιότητα», είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα. Αλλιώς φανταζόμουν την συμμετοχή μου σε αυτό τον αγώνα. Η ΑΕΛ μπορεί να μαζέψει 24 βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια. Εύχομαι να πάρει τους 15 που χρειάζεται για να σωθεί και θα πανηγυρίσω κι εγώ μαζί τους».

Σε ερώτηση που δέχθηκε, τέλος, για το που κρίθηκε το παιχνίδι, τόνισε:
«Στο πρώτο ημίχρονο είχαν μηδέν παθητικό και οι δύο ομάδες. Η ΑΕΛ έγινε πιο νευρική και ανέβηκε ψηλά. Ο Βόλος βρήκε χώρους γι’ αντεπιθέσεις. Αυτό ακριβώς ήταν. Ο χώρος και ο τρόπος παιχνιδιού μας έκανε να κερδίσουμε».