«Μάζεψέ τα κι έλα αμέσως πίσω!»

Το… σίριαλ «Μπλάζεκ» το οποίο έφερε στην επιφάνεια το onsports.gr , φαίνεται πως θα έχει αρκετά… επεισόδια! Σύμφωνα με ...

Το… σίριαλ «Μπλάζεκ» το οποίο έφερε στην επιφάνεια το onsports.gr , φαίνεται πως θα έχει αρκετά… επεισόδια!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Σλόβαν Λίμπερετς, Ζμπίνεκ Στίλερ, επικοινώνησε ο ίδιος προσωπικά με τον Γιάν Μπλάζεκ τονίζοντας του ότι πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην Τσεχία προκειμένου να ενταχθεί εκ νέου στο δυναμικό της Σλόβαν!

Ο 23άχρονος επιθετικός επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα και την Λάρισα, η κατάσταση ωστόσο, μοιάζει να είναι πλέον αρκετά περίπλοκη, καθώς αφενός οι ιθύνοντες της ΑΕΛ -ανεπίσημα ακόμα- τονίζουν ότι δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα με τον Μπλάζεκ, από την Τσεχία ωστόσο, ακούγονται άλλα…
Οι διοικούντες τον θεσσαλικό σύλλογο υποστηρίζουν ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και πως κατά συνέπεια δεν υπάρχει πρόβλημα, από την πλευρά των Τσέχων της Σλόβαν ωστόσο, υπογραμμίζεται ότι ο παίκτης είχε παραχωρηθεί δανεικός στην θεσσαλική ομάδα, με την συμφωνία να έχει ημερομηνία λήξης την 31η Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Γιάν Μπλάζεκ είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας του Λίμπερετς, Ζμπίνεκ Στίλερ, εξάλλου, φέρεται να μην άφησε κανένα περιθώριο στον ξανθομάλλη επιθετικό, καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα μαζί του, του ξεκαθάρισε:

«Μάζεψέ τα από την Ελλάδα κι έλα αμέσως πίσω, ώστε να ξεκινήσεις προπονήσεις με την ομάδα μας! Δεν μπορείς να συνεχίσεις ν' αγωνίζεσαι στην Λάρισα…»
Το… σίριαλ φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε, οπότε περιμένουμε τις εξελίξεις…

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα Μπλάζεκ» στον... κάμπο!