Τον Λάζαρο περιμένει ο Φερέιρα

Την κατάσταση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα περιμένει ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

Την κατάσταση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα περιμένει ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο μέσος των «πρασίνων» ακολούθησε και την Τρίτη (15/02) θεραπεία, αφού μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα (14/02) διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου γόνατος και αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε μερικές ημέρες.

Οι αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγω για επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου στις προπονήσεις την Πέμπτη (17/02), κάτι που αν συμβεί θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ντέρμπι του Σαββάτου (19/02) με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αντίθετα, για τον Στέργο Μαρίνο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού για μια ακόμα μέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και δε φαίνεται να προλαβαίνει το ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Νίνης και Καρνέζης με τον Βραζιλιάνο και τον Έλληνα μέσο να επιστρέφουν από την Τετάρτη (16/02) λογικά σε κανονικούς ρυθμούς και να τίθενται στη διάθεση του Φερέιρα για το ντέρμπι των «αιωνίων».

Σε ότι αφορά την προπόνηση, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπαιξαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ, έκαναν αποθεραπεία ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα.