Κόκε: «Ζητώ συγγνώμη»

Ο αρχηγός του Άρη, Σέρτζιο Κόκε, μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου και ζήτησε δημόσια συγνώμη...

Ο αρχηγός του Άρη, Σέρτζιο Κόκε, μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου και ζήτησε δημόσια συγνώμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόκε στον "arisfm":
«Εγώ ήθελα, πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μιλήσω στο ραδιόφωνο και αυτό το κάνω για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την ομάδα και να μην βγάζει κανείς διάφορες ιστορίες. Θα πω ότι όταν θέλεις να λέγεσαι άντρας αναγνωρίζεις τα λάθη σου και τα παραδέχεσαι Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες και τον κόσμο. Σε μία δύσκολη στιγμή για μένα χθες πήρα μια απόφαση να αφήσω το ξενοδοχείο»
ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού επιθετικού.

Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αντίδραση αυτή υπογράμμισε:
«Αυτό το οποίο θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι κανένας δεν μπορεί να καταλάβει την κατάστασή μου. Έχω παίξει ποδόσφαιρο σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Εϊμαι στην ομάδα πέντε χρόνια και δεν έλειψα από φιλικά στη Βουλγαρία, παιχνίδια κυπέλλου, παιχνίδια με μικρές ομάδες, που μας ταλαιπωρούσαν. Ποτέ δεν έθεσα εαυτό εκτός ομάδας ακόμα και ως τραυματίας ή όταν είχα ίωση ήμουν εκεί για να προσφέρω. Σκεφτείτε τώρα που υπάρχει ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα όλοι κάνουν όνειρα και σκέφτονται την συμμετοχή τους. Ένιωσα πολύ άσχημα ψυχολογικά όταν έμαθα ότι δεν θα ήμουν στην αποστολή μέσα στο παιχνίδι και οδηγήθηκα στο να πάρω αυτή την απόφαση»,
ανέφερε ενώ συμπλήρωσε:
«Το τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι είμαι άντρας, αναγνωρίζω το λάθος μου ζητάω συγνώμη και σαν άντρας θέλω οι άνθρωποι που με ξέρουν και κατηγορούν να καταλάβουν τις συνθήκες που υπάρχουν. Πήρα την πρωτοβουλία επειδή καταλαβαίνω την κατάσταση και βγήκα στο ραδιόφωνο για να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη με το χέρι στην καρδιά».

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Super-3 αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα και ποτέ δεν θα επιτραπεί κάποιο περιστατικό να επηρεάσει την ηρεμία στο 'στρατόπεδο' του Άρη, με τον Κόκε να σημειώνει:
«Είναι κατανοητό. Τα βίωσα και τα γνωρίζω. Είμαι ο πρώτος που θα πω ότι ο Άρης είναι πάνω απ' όλα κανένας πάνω από την ομάδα. Όλοι έρχονται και φεύγουν, η ομάδα όμως είναι αυτή που μένει».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να κερδίσου οι «κίτρινοι» εκ νέου το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν:
«Έχουμε επίγνωση πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό (σ.σ. Ατρόμητο) όπως και τα υπόλοιπα. Έχουμε μια διαφορετική εικόνα από τα ευρωπαϊκά με αυτά του πρωταθλήματος. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας και δεν έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε συγκεντρωμένοι και το ίδιο αφοσιωμένοι σε κάθε αγώνα. Αν θέλουμε τόσο υπέροχα παιχνίδια σαν αυτά που δίνουμε σήμερα στην Ευρώπη γίνεται μόνο μέσω του πρωταθλήματος».