Διαμαντίδης: «Ποτέ δεν υπήρχε λόγος να φύγω»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε σε δηλώσεις του οτι δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τον Παναθηναϊκό...

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε σε δηλώσεις του οτι δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τον Παναθηναϊκό αφού ποτέ δεν του δόθηκε καμία αφορμή.

Αναλυτικά στη συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα «Noticias de Alava», ο αρχηγός των «πρασίνων» αναφέρθηκε:

Στο αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό:

«Γιατί να φύγω από μία ομάδα όπου αισθάνομαι τόσο καλά; Ποτέ δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να φύγω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό όλοι μου φέρονται με έναν φανταστικό τρόπο, τον καλύτερο που θα μπορούσα να φανταστώ.
Κερδίζουμε τίτλους κάθε χρόνο, έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή, φοβερούς φιλάθλους… Γιατί να φύγω λοιπόν;»

Στις φετινές δυνατότητες των «πράσινων»:

«Έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, αλλά έχουν έρθει άλλοι που είναι πραγματικά καλοί. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια υπήρξαν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο η αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού παραμένει αναλλοίωτη.
Η ομάδα αυτή κατακτά τίτλους εδώ και πάνω από μία δεκαετία και πάντα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να πετυχαίνει τους στόχους της. Στο χέρι μας είναι να υλοποιήσουμε αυτούς τους στόχους και φέτος».

Στην αποτελεσματικότητά του στον αμυντικό τομέα:

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στην άμυνά μου. Απλώς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε κάθε αγώνα. Δίνω το 100% κάθε λεπτό από τη στιγμή που πατώ το πόδι μου στο παρκέ.Τίποτα περισσότερο. Η άμυνα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ και προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου σε όλους τους τομείς του αγώνα».

Στον αποψινό (17/02,20:00) αγώνα στο πλαίσιο του Top- 16 της Ευρωλίγκα, απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την πρώτη θέση στον όμιλο.
Η Κάχα Λαμποράλ είναι πολύ έμπειρη ομάδα και δεν πιστεύω πως μπορεί να επηρεαστεί από την ήττα της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις».