Βρίσκει λύση με ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Η παραμονή στο Ολυμπιακό Στάδιο, φαντάζει στην παρούσα φάση...

Η παραμονή στο Ολυμπιακό Στάδιο, φαντάζει στην παρούσα φάση, ως η πιθανότερη εξέλιξη για την ΑΕΚ.

Προς… εξομάλυνση οδεύουν οι σχέσεις της ΑΕΚ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, μετά τη χθεσινή συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού κ.Μπιτσαξή και τον γενικό γραμματέα του Σταδίου κ.Κάκο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη χθεσινή συζήτηση, ο κ.Αδαμίδης στάθηκε για άλλη μια φορά στο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση η ΑΕΚ και ανέφερε πως υπάρχει η σκέψη για μετακόμιση στη Ριζούπολη. Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» ωστόσο, διαβεβαίωσε πως αυτή τη φορά η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της προς το ΟΑΚΑ, έχοντας ήδη καταβάλλει 170 χιλ. ευρώ, που αφορούν το διάστημα χρήσης της παρούσας διοίκησης.

Από την πλευρά του, ο κ.Μπιτσαξής ανέφερε πως το ΟΑΚΑ έχει συμπεριφερθεί άψογα στην ΑΕΚ και πως έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο διευκόλυνσης προς την Ένωση, τονίζοντας παράλληλα πως δεν είναι σωστή ως κίνηση, η διαρροή δηλώσεων περί εξωδίκου για διαφυγόντα κέρδη για το ματς με την Νταντί.
Σημείωσε παράλληλα, πως δεν τίθεται μείωσης του ενοικίου, είτε νέου διακανονισμού των χρεών που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες διοικήσεις.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, στην ΑΕΚ σκέφτονται και τη περίπτωση της μετακόμισης στη Ριζούπολη, ωστόσο η συγκεκριμένη λύση δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται.
Με αμοιβαίες υποχωρήσεις και δεσμεύσεις (από ΑΕΚ και ΟΑΚΑ), το πιθανότερο είναι πως η Ένωση θα συνεχίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο και τη νέα σεζόν. Από τη μια πλευρά με μείωση των απαιτήσεων του ΟΑΚΑ και από την άλλη με την παραχώρηση ουσιαστικών δεσμεύσεων (έπεσε μια ιδέα στο… τραπέζι) από την ΑΕΚ, για την άμεση καταβολή του χρέους.

Εντός των επόμενων ημερών, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά, προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση.